France, Hotels, Paris

The Kléber Bar

25 juli, 2015

Under vår tid i Paris besökte vi även det välrenommerade The Peninsula. Rooftopen, som är deras signum med den fantastiska utsikten över Paris och eiffeltornet, var fullbokad så vi valde att sätta oss i Le Bar Kléber på entréplan. Den fantastiska takhöjden med alla handgjorda detaljer och de väl valda möblerna fick oss att sätta oss ner för en drink. På The Peninsula i Paris drack vi bästa bellinin vi någonsin druckit. Perfekt mixad puré, fin färg och bra champagne.

Efter var sin drink blev det två drinkar till, vi trivdes riktigt bra. Pina Coladan var även den bra, inte för mycket kokossmak och bra konsistens. Wilhelm tog en klassisk Moscow Mule som vi båda älskar.. Den hade den härliga smaken som bara en riktigt bra Moscow Mule får.  Till drinkarna fick vi även lite snacks som var väldigt god. Vanligtvis brukar man få jordnötter och det är inte ett tillbehör jag tycker passar sig till bra drinkar.

Vi måste lyfta vår hatt för den fantastiska bartendern XXX som komponerat ihop våra drinkar, stor eloge till dig. Vi kommer definitivt komma tillbaka nästa gång vi är i Paris och för er som skall dit, fråga efter honom för de absolut bästa drinkarna.

IMG_1919

IMG_1910 IMG_1915

IMG_1906

You Might Also Like